Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Ποιοί είμαστε :

Dandelion Travel – Βασίλειος Μπελσής. Αναφέρεται σε αυτό το κείμενο, όπως εμείς, εμάς, μας, ή dandeliontravel.gr.

1) Γενικά

Η ιστοσελίδα dandeliontravel.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / χρήστες / πελάτες με την αποδοχή των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Με την είσοδό σας στην ιστοσελίδα www.dandeliontravel.gr, στο σημείο καταχώρησης και επιβεβαίωσης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εγγυάστε ότι είστε νομικά ικανοί να δεσμεύεστε με την παρούσα σύμβαση και ότι είστε άνω των 18 ετών.

2) Κρατήσεις – Πληρωμές

Όλες οι κρατήσεις υπόκεινται σε αποδοχή από εμάς. Η επιβεβαίωση της αποδοχής αποστέλλεται σε κάθε χρήστη με ηλεκτρονικά μέσα (e-mail «Επιβεβαίωση Παραγγελίας»). Διατηρούμε ρητώς το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία από πελάτες με τους οποίους έχουμε μια συνεχή σύγκρουση, ή κάθε ύποπτο που αγοράζουν στην ιστοσελίδα μας με δόλια και επιβλαβή για εμάς κίνητρα και σκοπούς.

3) Οι τιμές

Η τιμή των προϊόντων που αναγράφονται στην σελίδα του συγκεκριμένου προϊόντος μπορεί να αλλάξουν από καιρό σε καιρό, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου υπάρχουν προφανή λάθη και διατηρούμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε διαφορετικές χρεώσεις. Αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, ο χρήστης θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. τιμές περιοδεία δεν περιλαμβάνει Είσοδους σε χώρους και μουσεία (κατά περίπτωση) και τα κόστη Οινογνωσίας σε οινοποιεία (προαιρετική επίσκεψη).

4) Το περιεχόμενο Copyright
Το σύνολο του ψηφιακού περιεχομένου που βρίσκεται στο dandeliontravel.gr, όπως είναι, αλλά όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως διαθέτει), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, ανήκει αποκλειστικά σε εμάς ή τους παροχείς περιεχομένου που εργάζονται με ηλεκτρονικό κατάστημα μας και προστατεύονται από ελληνικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε προϊοντικών καταλόγων, εικόνες, περιγραφών προϊόντων ή τιμών, ή οποιαδήποτε έμμεση χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης επιτρέπεται μόνο με προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση από εμάς.

5) Χρήση ονόματος, περιεχόμενο και σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες ή Εφαρμογές

Οι χρήστες / επισκέπτες και οι συνεργάτες του dandeliontravel.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλητό και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν συνδέσμους (hyperlinks) που παραπέμπουν σε σελίδες dandeliontravel.gr, ή σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους. Εάν οι υπηρεσίες μας ή τις φωτογραφίες μας που περιγράφονται σε αυτές τις ψευδείς, παραπλανητικές, υποτιμητικό ή με δόλο, δυσάρεστες και επιβλαβείς για μας, διατηρούμε το δικαίωμα να αναστείλει την άδεια και να τους αποκλείσουν από τη χρήση του dandeliontravel.gr ή οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό

6) Περιορισμός Ευθύνης

Το Dandeliontravel.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για ζημιές οποιασδήποτε φύσης που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τη χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται μέσω αυτού, και περιλαμβάνει περιορισμένες, άμεσες, έμμεσες, τυχαίες ή επακόλουθες ζημίες. Παρά το γεγονός ότι προσπαθούμε πάντα να επικοινωνήσουμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια και σαφήνεια τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που εμφανίζονται στις σελίδες μας, και όπου είναι δυνατόν, δεν αποδεχόμαστε καμία ευθύνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο είναι ανακριβή, ελλιπή, δεν ενημερώνονται εγκαίρως, ή γενικά προβληματικά. Φυσικά προσπαθούμε πάντα με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας να διατηρήσουμε την ασφάλεια, το dandeliontravel.gr δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από εμάς μπορεί να περιέχουν ιούς ή άλλα επιβλαβή στοιχεία που μπορεί να προκληθούν από εξωτερικούς παράγοντες. Το Dandeliontravel.gr, οι εργαζόμενοι ή άλλοι εκπρόσωποι δεν έχουν καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής επιχειρηματικής δραστηριότητας, απώλεια πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλεια ή ζημιά σε περιουσία και οποιοσδήποτε τρίτος αξιώσεις που προκύπτουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το Dandeliontravel.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να έχουν γνωστά για τη δυνατότητα αυτή.

7) Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων

Το Dandeliontravel.gr κατά τη χρήση της εγγραφής και της παραγγελίας μπορεί να συλλέγει στοιχεία και προσωπικές πληροφορίες, που χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου του dandeliontravel.gr το οποίο μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε εδώ.

8) Διαφορές – Νόμος

Όλοι οι επισκέπτες και οι επισκέπτες του dandeliontravel.gr δέχονται αυτόματα και συμφωνούν ότι οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπονται από τους νόμους του ελληνικού κράτους. Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σε σχέση με τους όρους χρήσης υπόκειται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων.

9) Αλλαγές στις πολιτικές και τους κανόνες

Το Dandeliontravel.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή στις πολιτικές κράτησης, τις εμπορικές πολιτικές και τους όρους χρήσης σε οποιαδήποτε δεδομένα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.