Μετακινηθείτε στη Σαντορίνη με τον πιο ασφαλή και πολυτελή τρόπο

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Share this:
Share this:
Share this:

Αν θέλετε να μετακινηθείτε γύρω στη Σαντορίνη με τον ασφαλέστερο και πλέον πολυτελή τρόπο, τότε το DandelionTravel είναι η απάντηση.

Κάντε κράτηση τώρα στις υπηρεσίες των οδηγών μας και τα Mercedes Vito βαν μας και εμείς θα έρθουμε να σας παραλάβουμε, ανεξάρτητα από το που βρίσκεστε στο νησί, και θα σας μεταφέρουμε στην τοποθεσία της επιλογής σας.

Ακόμα κι αν είστε μεγάλη ομάδα, ο στόλος μας είναι στη διάθεσή σας για να σας μεταφέρει οπουδήποτε θέλετε να βρεθείτε στη Σαντορίνη, γρήγορα, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Αν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο αξιοθέατο στη Σαντορίνη θα θέλατε να δείτε ή μια παραλία που θα θέλατε να επισκεφθείτε ή ένα χωριό που έχετε ακούσει πόσο όμορφο είναι, μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να κανονίσουμε την ώρα και την τοποθεσία από όπου θα θέλατε να σας παραλάβουμε.

Book Your Santorini Pick-up Service

REQUEST FORM

Share this:
Share this:

Would you like a chauffeured car waiting for you or your guests? If so please fill in your booking details. We will process your info and someone from our team will contact you as soon as possible!

Share this:

[ninja_forms id=6]

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

Share this:

Κάντε κράτηση στην Υπηρεσία Παραλαβής σας στη Σαντορίνη

Share this:

Θα θέλατε ένα αυτοκίνητο με οδηγό να περιμένει εσάς ή τους προσκεκλημένους σας; Αν ναι, παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία της κράτησης σας. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες και κάποιος από την ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!