Σχεδιάστε την εμπειρία σας

CUSTOM TOUR

Κάντε κράτηση σε ένα ιδιωτικό custom tour της Σαντορίνης με το Dandelion Travel και απολαύστε την ελευθερία της επιλογής με ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο και τον δικό σας προσωπικό οδηγό! Όλα τα ιδιωτικά μας tours στη Σαντορίνη είναι προσαρμόσιμα. Αλλά αν θέλετε να σχεδιάσετε οι ίδιοι την εμπειρία σας στο νησί, τότε κάντε κράτηση στο custom tour και πείτε μας ποια αξιοθέατα της Σαντορίνης θα προτιμούσατε να δείτε και πού θα θέλατε να περάσετε το χρόνο σας.


  • Custom Διάρκεια (Ελάχιστη κράτηση για 3 ώρες)
  • Έως 8 επιβάτες (χωρίς τον οδηγό)
  • ξεναγός Προαιρετικά
  • Σχεδιάστε το δικό σας δρομολόγιο

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ CUSTOM TOOR

Το custom tour σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε τη Σαντορίνη με το δικό σας τρόπο. Τα Φηρά, η Οία, οι πολύχρωμες παραλίες, οι εκκλησίες και τα μοναστήρια, τα γραφικά χωριά, τα εστιατόρια και τα μπαρ, όλα είναι εφικτά. Επίσης, το custom tour συνιστάται για αυτούς που έχουν ξαναέρθει και αναζητούν τον πιο άνετο τρόπο για να ανακαλύψουν τη Σαντορίνη και τα λιγότερο γνωστά αξιοθέατά της.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ CUSTOM TOUR ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Μπορείτε να προκαθορίσετε τη διάρκεια της κράτησής σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο ελάχιστος χρόνος κράτησης είναι 3 ώρες.

ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 8 ΑΤΟΜΑ

Τα πολυτελή μας Mercedes tourers μπορούν να χωρέσουν έως και 8 άτομα. Ιδανικό για μικρές ομάδες, ζευγάρια και οικογένειες.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Επιλέξετε μεταξύ των hotspots της Σαντορίνης και κάντε τη δική σας διαδρομή. Μη διστάσετε να αλλάξετε γνώμη κατά τη διάρκεια του tour!

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

Ρωτήστε μας για τις συστάσεις κατά τη διάρκεια του tour. Εμείς θα επιλέξουμε την καλύτερη διαδρομή για τη μέγιστη αποδοτικότητα.

ΞΕΝΑΓΟΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

Παρά το γεγονός ότι οι οδηγοί μας μπορούν να παρέχουν πληροφορίες και να σας βοηθήσουν κατά τη διάρκεια του tour, μπορείτε να επιλέξετε έναν ξεναγό για να σας ξεναγήσει στα αξιοθέατα, την ιστορία και την τοπική κουλτούρα.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Συνδυάστε Εργασία & Αναψυχή. Ο στόλος μας θα είναι στην διάθεσή σας για τους σκοπούς του tour, τη γρήγορη μεταφορά ή την επαγγελματική μεταφορά για εσάς και τους συνεργάτες σας.