Εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας ιδιωτικά Tours.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ TOURS

Share this:
Share this:

Το Dandelion Travel προσφέρει εξατομικευμένα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας ιδιωτικά Tours στη Σαντορίνη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, αλλά αισθάνονται ελεύθεροι να διαμορφώσετε και να σχεδιάσετε το tour με τον τρόπο που θέλετε. Παρέχουμε τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τους καλύτερους τρόπους για να εξερευνήσετε τη Σαντορίνη, τα χωριά και τις παραλίες της, τη φυσική ομορφιά της και τους αρχαιολογικούς χώρους της’ χρησιμοποιείστε αυτές τις προτάσεις για να δημιουργήσετε τη δική σας εμπειρία και να απολαύσετε τη Σαντορίνη.

ΟΛΟΗΜΕΡΟ TOUR - ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Share this:

Περάστε μία ολόκληρη ημέρα εξερευνώντας τα καλύτερα της Σαντορίνης με ιδιωτικό αμάξι και προσωπικό οδηγό.. Επισκεφθείτε τα πιο διάσημα χωριά του νησιού και χαλαρώστε στις διάσημες χρωματιστές παραλίες της Σαντορίνης. Απολαύστε το ευέλικτο δρομολόγιο και προσαρμόστε στα μέτρα σας την εμπειρία σας στα αξιοθέατα.

6 ώρες διάρκεια
έως 8 επιβάτες

CUSTOM TOUR - ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ

Share this:

Αν θέλετε να σχεδιάσετε εσείς τον τρόπο που θα βιώσετε τη Σαντορίνη τότε κάντε κράτηση στο custom tour. Απολαύστε την ελευθερία της επιλογής με ιδιωτικό αυτοκίνητο και το δικό σας προσωπικό οδηγό! Ιδανικό για να συνδυάσετε συνδυασμό πράγματα που θέλετε να κάνετε, για γρήγορη μεταφορά ή για επαγγελματική μεταφορά.

Διάρκεια από 3 ώρες
έως 8 επιβάτες

TOUR ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑΣ - ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Share this:

Για περισσότερα από 3000 χρόνια, οι γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών αναπτύσσονται σε αυτό το όμορφο νησί. Ένα tour οινογευσίας στη Σαντορίνη είναι ο πιο εκλεπτυσμένος τρόπος για να βιώσετε ένα νησί απαράμιλλης ομορφιάς. Ελάτε σε επαφή με την τοπική κουλτούρα και ανακαλύψτε τις παραδόσεις της.

διάρκεια 4/5 ώρες
έως 8 επιβάτες

TOUR ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Share this:

Ανακαλύψτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Σαντορίνης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και τον προσωπικό σας οδηγό. Αυτό το tour έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει σε επαφή με την τοπική ιστορία και πολιτισμό. Απολαύστε το ευέλικτο δρομολόγιο και αισθανθείτε ελεύθεροι να προσαρμόσετε τη δική σας εμπειρία στα αξιοθέατα κατά τη διάρκεια του tour.

διάρκεια 4/5 ώρες
έως 8 επιβάτες