Πάρτε μαζί σας τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Σαντορίνης

ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Share this:
Share this:
Share this:

Εάν έχετε έρθει στη Σαντορίνη σε μια κρουαζιέρα και έχετε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σας, το Dandelion Travel μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας εδώ και θα σας μεταφέρει στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Σαντορίνης. Θα σας pick up στο τελεφερίκ και, από εκεί, πολύ δική σας ιδιωτική ξενάγηση της Σαντορίνης θα ξεκινήσει. Αξιοθέατα, οινογευσία και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε είναι μόνο μια μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Μπορούμε να σας μεταφέρουμε στην γραφική Οία με τα στενά, ειδυλλιακά δρομάκια, και να Φηροστεφάνι, όπου θα δείτε το ηφαίστειο της Σαντορίνης από πάνω, θα σας μεταφέρουμε στην περίφημη μαύρη παραλία της Περίσσας, στην κορυφή της Σαντορίνης και το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία, στο Ακρωτήρι, τον προϊστορικό οικισμό, και οπουδήποτε αλλού θα θέλατε να πάτε.

Για κάτι λίγο πιο εκλεπτυσμένο, μπορούμε να σας μεταφέρουμε σε μερικά από τα καλύτερα οινοποιεία της Σαντορίνης, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα φημισμένα τοπικά κρασιά, όπως το Vinsanto και Ασύρτικο, που συνοδεύονται από τοπικές λιχουδιές.

Ελάτε σε επαφή με το Dandelion Travel και θα σας παρέχουμε προτάσεις για πράγματα που πρέπει να κάνετε στη Σαντορίνη, αλλά και να αισθανθείτε ελεύθεροι να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να συστήσετε τη δική σας διαδρομή. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Εξερευνήστε τη Σαντορίνη με το δικό σας τρόπο και ανακαλύψτε τα μυστικά της ένα προς ένα. Στο τέλος του ιδιωτικού σας tour στη Σαντορίνη, θα σας μεταφέρουμε πίσω στο τελεφερίκ, όπου θα μπορείτε να επιστρέψετε στους άλλους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου.