Εξερευνήστε τη Σαντορίνη με Στυλ!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Dandelion Travel προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών που ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες του κάθε ταξιδιώτη. Τα αξιοθέατα της Σαντορίνης είναι μια μοναδική εμπειρία και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξερευνήσετε το νησί και να ανακαλύψετε πράγματα που πρέπει να κάνετε. Όλα τα ιδιωτικά μας tours προσαρμόζονται εύκολα στα μέτρα σας και το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Εάν έχετε έρθει στη Σαντορίνη σε μια κρουαζιέρα και έχετε περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σας, το Dandelion Travel μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαμονή σας εδώ και να σας μεταφέρει στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Σαντορίνης.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥ

Το Dandelion προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αυτοκινήτων με οδηγό στη Σαντορίνη για Tour και για προσωπικούς σκοπούς. Είτε πρόκειται για τη δική σας μεταφορά, των προσκεκλημένων σας, του προσωπικού σας ή των συνεργατών σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Είτε χρειάζεστε μια απλή μεταφορά από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Σαντορίνης προς το ξενοδοχείο σας, είτε θέλετε να ανακαλύψετε τα αξιοθέατα, οι οδηγοί μας θα σας μεταφέρουν εκεί με τον πιο ασφαλή και πολυτελή δυνατό τρόπο.

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γνωρίζουμε ότι οι προσκεκλημένοι του γάμου σας είναι πολύ σημαντικοί για εσάς και μπορούμε να φροντίσουμε την ασφαλή και πολυτελή μεταφορά τους στην εκκλησία και στην δεξίωση του γάμου.