Γευτείτε την Εμπειρία

TOUR ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Ένα tour οινογευσίας στη Σαντορίνη είναι ο πιο εκλεπτυσμένος τρόπος για να βιώσετε ένα νησί απαράμιλλης ομορφιάς. Το να δείτε τα αξιοθέατα της Σαντορίνης δεν είναι αρκετό, δεδομένου ότι, για να έρθετε σε επαφή με την τοπική κουλτούρα, θα πρέπει να σκαλίσετε τις παραδόσεις του’ και η παράδοση στην οινοπαραγωγή είναι ισχυρή στη Σαντορίνη. Για περισσότερα από 3000 χρόνια, οι γηγενείς ποικιλίες σταφυλιών αναπτύσσονται σε αυτό το όμορφο νησί παράγοντας τα παγκοσμίου φήμης κρασιά Visanto και Assyritiko. Τα αμπέλια μεγαλώνουν σε ένα μοναδικό σχήμα καλαθιού κοντά στο έδαφος, για να προστατεύσουν τα σταφύλια από τον λαμπερό ήλιο, τον άνεμο και τον αλμυρό αέρα.
Απολαύστε την περιήγηση κρασί με ιδιωτικό αυτοκίνητο και το δικό σας προσωπικό οδηγό με ασφάλεια και άνεση. Με το ευέλικτο δρομολόγιό μας αισθανθείτε ελεύθεροι να προσαρμόσετε τη δική σας εμπειρία στα αξιοθέατα οποιαδήποτε στιγμή. Αν ψάχνετε για πράγματα να κάνετε στη Σαντορίνη, ένα tour οινογευσίας πρέπει να είναι οπωσδήποτε η πρώτη σας προτεραιότητα.

  • Διάρκεια 4 Ώρες
  • Έως 8 επιβάτες (χωρίς τον οδηγό)
  • Ξεναγός Προαιρετικά (Ξεχωριστή Χρέωση)
  • Επέκταση 1 ώρας προαιρετικά (Ξεχωριστή Χρέωση)
  • Τα κόστη οινογευσίας δεν περιλαμβάνονται (εφόσον υπάρξουν)

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TOUR

ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΑΠΟ:

A
4-ωρο tour οινογευσίας σε 3 οινοποιεία

Σύντομη και περιεκτική. Επιλέξτε τα οινοποιεία που θέλετε να επισκεφθείτε ή αφήστε μας να διαλέξουμε εμείς για εσάς. Πρόκειται να γευτείτε τα καλύτερα κρασιά σε ιδανικές τοποθεσίες.

B
5-ωρη ξενάγηση οινογευσίας σε 4 οινοποιεία

Λίγο περισσότερο, λίγο πιο διασκεδαστικό. Περισσότερα οινοποιεία, περισσότερα κρασιά, περισσότερη κουζίνα Σαντορίνης, περισσότερα εκπληκτικά τοπία για να τα απολαύσετε όλα αυτά.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

1
Οινοποιείο Art Space

Πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και καλό κρασί. Το ArtSpace είναι ένα οινοποιείο – μπουτίκ που δίνει έμφαση στην ολοκληρωμένη εμπειρία κρασιού.

2
Estate Argyros

Κτήμα Αργυρού: Ένα παλιό οινοποιείο που έχει τελειοποιήσει την τέχνη της οινοποίησης. Θα πρέπει σίγουρα να το συμπεριλάβετε στην ξενάγηση οινογευσίας στη Σαντορίνη.

3
Κτήμα Σιγάλας

Απολαύστε τα καταπληκτικά κρασιά του Κτήματος Σιγάλα με γεύσεων της Σαντορίνης. Σας προτείνουμε να το αφήσετε για την τελευταία σας στάση.

4
Οινοποιείο Βενετσάνος

Καταπληκτική θέα με καταπληκτικά κρασιά. Επιλέξτε τη γαστρονομία και την ξενάγηση και δεν θα το μετανιώσετε.

Related Articles

Santorini Cuisine

The staples of the Mediterranean diet are the staples ...
Dandelion Travel Santorini - Private Tours

Santorini Festivities

The people of Santorini know how to have a ...

The Black Beach, the Red Beach, The Best Beach

Santorini is also famous for its colorful beaches, due ...

Santorini Wines

Good climate, good soil and a centuries-old tradition are ...