Ανακαλύψτε τη Σαντορίνη

TOUR ΜΙΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ανακαλύψτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Σαντορίνης με ιδιωτικό αυτοκίνητο και τον δικό σας προσωπικό οδηγό. Κάντε κράτηση σε αυτό το 4ωρο ιδιωτικό tour στη Σαντορίνη και απολαύστε τα καλύτερα σημεία του νησιού με άνεση και πολυτέλεια. Θα σας παραλάβουμε από οποιοδήποτε σημείο του νησιού και θα σας μεταφέρουμε στα πιο διάσημα χωριά, παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους της Σαντορίνης. Απολαύστε το προσαρμόσιμο δρομολόγιο και αισθανθείτε ελεύθεροι να διαμορφώσετε εσείς την εμπειρία σας στα αξιοθέατα οποιαδήποτε στιγμή. Αυτό το tour προσφέρει προαιρετικά ξεναγό που θα σας ξεναγήσει στα αξιοθέατα της Σαντορίνης, θα σας προτείνει πράγματα να κάνετε ώστε να απολαύσετε μία από τις πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες σε αξιοθέατα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επέκταση του tour κατά 1 ώρα ώστε να απολαύσετε περισσότερα αξιοθέατα.

  • Διάρκεια 4 ώρες
  • Έως 8 επιβάτες (χωρίς τον οδηγό)
  • Ξεναγός Προαιρετικά ( Ξεχωριστή Χρέωση)
  • Επέκταση 1 ώρας προαιρετικά ( Ξεχωριστή Χρέωση)

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ TOUR

1
Η Οία και η Καλντέρα

Η περιήγηση ξεκινά στο ξενοδοχείο σας, όπου θα έρθουμε να σας παραλάβουμε και να σας μεταφέρουμε στην κορυφή της Οίας, το πιο διάσημο χωριό της Σαντορίνης. Η Οία προσφέρει μια υπέροχη πανοραμική θέα και θα παραμείνουμε εκεί για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε προς τον παραδοσιακό οικισμό της Οίας, ώστε να μπορέσετε να εξερευνήσετε τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα δαιδαλώδη σοκάκια. Θα είμαστε εκεί για μια ώρα, γι’ αυτό επιλέξτε το σημείο που σας εγγυάται την καλύτερη θέα της καλντέρας.

2
Φυροστεφάνι

Μετά την Οία, θα σας οδηγήσουμε στο Φηροστεφάνι, ένα παλιό χωριό που είναι τώρα μέρος των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης. Θα δείτε την εκκλησία με τον μπλε τρούλο και θα έχετε προνομιακή θέα του ηφαιστείου, καθώς τοΦηροστεφάνι είναι αρκετά ψηλά στην καλντέρα. Θα περάσουμε περίπου δεκαπέντε λεπτά εκεί.


3
Μονή του Προφήτη Ηλία

Το υψηλότερο σημείο του νησιού είναι ο επόμενος προορισμός μας. Η Μονή του Προφήτη Ηλία βρίσκεται στην κορυφή της Σαντορίνης και προσφέρει μαγευτική θέα. Δοκιμάστε χειροποίητα τοπικά προϊόντα των μοναχών. Ελπίζουμε 45 λεπτά να είναι αρκετά, αλλά αν δεν είναι, απλά ζητήστε μας να παραμείνουμε περισσότερο.


4
Η μαύρη παραλία- ο Περίβολος

Επόμενη στάση, η μαύρη παραλία της Περίσσας και δίπλα του Περίβολου. Τα ηφαιστειακά πετρώματα έχουν δώσει στην άμμο το μοναδικό μαύρο χρώμα της. Αυτές οι δύο παραλίες της Σαντορίνης είναι καλά οργανωμένες, έτσι, στα 45 λεπτά που θα περάσετε εκεί, μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, να γευματίσετε, να πιείτε τον καφέ σας, ή ακόμα και ένα απογευματινό κοκτέιλ.


5
Παραδοσιακό Οινοποιείο

Το tour μισής ημέρας στη Σαντορίνη θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Γευτείτε τα περίφημα κρασιά της Σαντορίνης κάνοντας μια επίσκεψη σε ένα παλιό οινοποιείο, μάθετε τα μυστικά της κατασκευής του κρασιού και απολαύστε μερικά από τα πιο νόστιμα τοπικά προϊόντα της Σαντορίνης.


6
Επιστροφή

Στη συνέχεια, θα σας μεταφέρουμε πίσω στο ξενοδοχείο σας, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε και να ξαναδείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε τραβήξει.

RELATED ARTICLES

Santorini Cuisine

The staples of the Mediterranean diet are the staples ...
Dandelion Travel Santorini - Private Tours

Megalochori, Pyrgos, Emporio, Kamari, Firostefani

There are many picturesque Santorini villages to visit: Megalochori ...

The Black Beach, the Red Beach, The Best Beach

Santorini is also famous for its colorful beaches, due ...

Santorini Wines

Good climate, good soil and a centuries-old tradition are ...